main text

O nas

Kuc kuc?…NAS POZNAŠ?

Smo Društvo počitniško varstvo Kamnik, ki otrokom poletne počitnice popestri s pestrimi in otroško nagajivimi delavnicami. Že trinajst let se pozitivna in mlada ekpia mentorjev trudi, da poletne počitnice ostanejo nepozabne!

 

Gordana in Boštjan: Sta srce počitniškega varstva, ki s svojim optimizmom, odprtostjo in smehom stremita k vedno novim izzivom. Sta rojena vzgojitelja in vodji počitniškega varstva, ki skrbita, da vse teče kot po maslu.

Špela: Bodoča vzgojiteljica, učiteljica kitare, zagreta gasilka. S svojo energičnostjo vedno poskrbi, da so dnevi glasbeno obarvani in s svojo motivacijo navdihuje otroke za ustvarjanje nove zanimive stvari.

Anuša: Bodoča učiteljica razrednega pouka, ki že od nekdaj goji skrb za naše najmlajše. Z dobro voljo, ustvarjanejm in bansi posrbi, da se vsi zelo zabavamo.

Klavdija: bodoča učiteljica biologije in gospodinjstva, ki ima zelo rada naravo in živali. Ima tudi umetniško žilico, saj zelo rada igra gledališke igre.

 

Za poletno počitniško varstvo pa se ne trudimo sami, ampak nam na pomoč vsako leto priskočijo na Oddelku za družbene dejavnosti Občine Kamnik, ki sofinancira in omogoča projekt. Zahvala gre tudi OŠ 27. julija in ravnateljici Jasni Lampe, kjer so nas lepo sprejeli in nam prijazno odstopili prostore, kjer se počitniško varstvo izvaja. Za pretekla leta gostovanja projekta počitniško varstvo na OŠ Toma Brejca pa se iskreno zahvaljujemo ravnateljici Mojci Rode Škrjanc za prijazno sodelovanje in dobre nasvete. Velika zahvala pa gre tudi ustvarjalki projekta Heleni Strle, za mentorstvo in navdih pri delu z otroki.

Hvala vsem, ki ste nam kakorkoli priskočili na pomoč in s tem pripomogli k popestritvi poletja za otroke.

 

Avtošola Šmarcalogo tic

Zahvaljujemo se za podporo projekta.