main text

O nas

Kuc kuc?…NAS POZNAŠ?

Smo Društvo počitniško varstvo Kamnik, ki otrokom poletne počitnice popestri s pestrimi in otroško nagajivimi delavnicami. Že deset let se pozitivna in mlada ekpia mentorjev trudi, da poletne počitnice ostanejo nepozabne!

Gordana in Boštjan: Sta srce počitniškega varstva, ki s svojim optimizmom, odprtostjo in smehom stremita k vedno novim izzivom. Sta rojena vzgojitelja in vodji počitniškega varstva, ki skrbita da vse teče kot po maslu.

Andreja: Bodoča učiteljica glasbe, ki svoj talent razvija na glasbeni akademiji. S svojo energičnostjo vedno poskrbi, da so dnevi glasbeno obarvani in da se naš glas sliši v deveto vas

Anja Z.: Bodoča učiteljica razrednega pouka, ki s svojo iskrenostjo popestri dneve na počitniškem varstvu. Rada se ukvarja z otroki, potuje, ustvarja in prosti čas preživlja v naravi.

Petra: Obiskuje pedagoški faks (specialna pedagogika) in ima veliko hobijev.Rada vrtnari in ustvarja različne izdelke. S svojim delom daje motivacijo in navdih otrokom za ustvarjanje nove zanimive stvari.

Iztok: Zagret športnik in prostovoljec, ki otroke vsak dan razveseli z pozitivno energijo in novo IGRO.

Neža: Bodoča učiteljica, rada ima nove izzive in stvari. Tudi glasba ji ni tuja in z veseljem kakšno pesmico zapoje.

Klavdija: bodoča učiteljica biologije in gospodinjstva, ki ima zelo rada naravo in živali. Ima tudi umetniško žilico, saj zelo rada igra gledališke igre.

Za poletno počitniško varstvo pa se ne trudimo sami, ampak nam na pomoč vsako leto priskočijo na Oddelku za družbene dejavnosti Občine Kamnik, ki sofinancira in omogoča projekt. Zahvala gre tudi OŠ 27. julija in ravnateljici Jasni Lampe, kjer so nas lepo sprejeli in nam prijazno odstopili prostore, kjer se počitniško varstvo izvaja. Za pretekla leta gostovanja projekta počitniško varstvo na OŠ Toma Brejca pa se iskreno zahvaljujemo ravnateljici Mojci Rode Škrjanc za prijazno sodelovanje in dobre nasvete. Velika zahvala pa gre tudi ustvarjalki projekta Heleni Strle, za mentorstvo in navdih pri delu z otroki.

Hvala vsem, ki ste nam kakorkoli priskočili na pomoč in s tem pripomogli k popestritvi poletja za otroke.

 

Avtošola Šmarcalogo tic

Zahvaljujemo se za podporo projekta.