main text

Aktualno

7. TERMIN: 10.8. - 14.8.2020

7. TERMIN: PREVOZNA SREDSTVA SVETA

Pozdravljeni,

 

S svetlobno hitrostjo hitimo proti koncu počitniškega varstva, ampak mi še vedno zeeelooo uživamo in se imamo lepo. Tako smo v ponedeljek spet napeto poslušali in gledali nov video in se pogovarjali o novi temi. Na vrsti so bila prevozna sredstva sveta. In kot vedno je bilo med nami spet nekaj novih obrazov, smo se naprej med sabo dobro spoznali, nato pa smo še izdelali najbolj zanimivo prevozno sredstvo s katerim bi se lahko peljali :)
Ta teden se nam je pokazalo tudi SONČEK!!!JUPIII in polni dobre volje smo se odpravili na BAZEN:)

 
Čakalo nas je ooogromno zanimivih stvari. Izdelovali smo letala, nato pa imeli seveda tekmovanje, da smo izvedeli kdo zna najlbolje iz papirja narediti najbolj hitro papirnato letalo.Naj vam povemo, da je bila tekma zeelooo napeta :) Izdelali smo tudi 3D ladjice, na koncu tedna nas je čakalo še rolanje in turnir v ročnem nogometu. Rolanje je bilo zelo pestro, kajti imeli smo poligon v katerem smo morali zavijati, skakati in se obračati ;)uuuf je bilo težko. Pri turnirju pa smo vsi navijali za svoje zmagovalce bil je vrisk in krik pri igrah…joj se zdaj nas malo bolijo ušesa :)

 

 

Prevedrili smo še en zabaven teden, kjer smo se naučili veliko novega o prevoznih sredstvah sveta. Izkoristili smo tudi igrišče in park, kjer smo sprostili odvečno energijo preko iger avtobus, med dvema ognjema, črni mož in še in še…

 

 

No, pa smo prišli v zadnji teden počitniškega varstva kaj se pa dogaja zdaj pa izveste…hmm……KMALU

 

Lep pozdrav
PVK

Pojdi na termin:

87654321