main text

Aktualno

6. TERMIN 3.8. - 7.8.2020

6. TERMIN : OTROCI SVETA

Pozdravljeni spet smo nazaj,

Vas zanima kaj se je dogajalo prejšni teden, skoraj smo pozabili vam napisati. Tako smo se zabavali, da nam je čas prehitro minil. No pa začnimo od začetka…

 

6. termin smo poimenovali OTROCI SVETA.Spoznali smo skupinske igre, ki jih otroci igrajo po različnih koncih sveta. Sta vedeli, da imajo otroci z Afrike zelo podobno igro kot je naš, črni mož. Imajo pa tudi igro, kjer iščeš izgubljene kamne. Zmaga tisti, ki jih pobere največ ali pride prvi do ciljne črte. Za ta teden smo se posebej pripravili, saj smo predstavili dve otroški predstavi. ….UFFF….koliko smo vadili,da smo bili res dobri. Ena skupina je pripravila pevski nastop v zboru, druga skupina predstavo na temo otroci sveta. Predstavo so si ogledali otroci s predšolske vzgoje in bili nad njo navdušeni. Nismo pa pozabili na športno gibanje, zato smo se napotili na igrišče, ki je pri gimaziji ŠCRM in odigrali eno najbolj napetih košarkarskih iger :) Seveda tudi do bazena nam je uspelo priti, čeprav nam je cel teden nagajal dež :)

 

Spoznali smo tudi tipična imena otrok z različnih koncev sveta in igrače, ki so značilne za njihove države. Sklenili smo, da smo otroci lahko na videz drugačni, vendar smo vsi enaki. Vsi se radi igramo z igračami, smejimo, uživamo v skupinskih igrah.

 

Hmmm, ta teden bo spet programsko napet,tema je blizu vsem…Le kaj bi to lahko bilo??? Boste zvedeli kmalu :)

 

Lep pozdrav

PVK

Pojdi na termin:

87654321