main text

Aktualno

6. TERMIN 31.7. - 4.8.2017

TEMA : NEVLJE

PONEDELJEK, TOREK IN SREDA


Ta teden se “spopadamo” z novo tematiko, to so Nevlje. Veste, to je tista lepa vas, v kateri so našli okostje mamuta…..uhuuuu :) . Takega, čisto pravega! Joj, kako vznemirljivo!


V ponedeljek smo se dodobra spoznali, se igrali športne igre in izdelovali dinozavre iz makaronov. Nekateri so bili videti kot pravi! Vam povemo, mi smo pravi umetniki. 😀 S pomočjo odtisov naših dlani pa so nastali prav prikupni mamuti….kako so leeepi.


V torek smo se igrali v Keršmančeven parku in v telovadnici, izdelovali smo tudi obeske iz das mase in školjk (fosile).


V sredo smo se kot pravi pohodniki odpravili na pohod v Nevlje, kjer smo na lastne oči videli mamuta… .kako je velik in kosmat :)! Si lahko mislite, da se očitno v gozdu še vedno skriva ta ogromna žival?! Pa braz skrbi, je zelo prijazen. :) Namenili smo se izdelati majhne akvarije iz recikliranega materiala; za izdelavo ribic, hobotnic in želvic smo uporabili pokrovčke in papir, akvariji pa bodo nastali iz kozarčkov za vlaganje, ki ste nam jih starši prijazno prinesli.


Lepo se vam zahvaljujemo za prinešen material in pripomočke. V teh vročih dneh pa smo se hladili v kamniških bazenih….ooooo kako to pašeeee mrzla voda ob taki vrooočiniiii :)


tudi vam želimo en hladen vetrič


si pišemo naslednjič…..

ČETRTEK IN PETEK

V četrtek smo se odpravili na bazen, kjer smo se dodobra ohladili, nato pa smo dokončali naše akvarije, ki so resnično čudoviti. :)


V petek smo se igrali v parku in se kopali na bazenu. Ko smo se okrepči s kosilom, so nam mentorji pripravili vodne igre. Pomerili smo se v razlišnih štafetnih in skupinskih igrah, nato pa smo naše igrišče in travnik spreminili v bojno polje, kjer smo se spopadli v obmetavanju z vodnimi balončki in špricanju z vodo. Uf, kako je prijalo! 😀 Čisto na koncu pa so nam mentorji pripravili milnato progo, po kateri smo se lahko plazili in izvajali druge vragolije. :)


Kaj nas čaka naslednjič?? HMMM naj premislim…možakar je slaven,ima dolge črnee brke,povsod najdemo njegove kipe,ulice,most,šolo…. veste o kom govorim 😀 …če ne veš le pridi in ti bomo povedali naslednjič:) seee vidiiimo


lep OSVEŽILEN vikend:)))

lp

Pojdi na termin:

1110987654321