main text

Aktualno

5.TERMIN 24.7.- 28.7.2017

TEMA: STARI GRAD

PONEDELJEK , TOREK IN SREDA


In zajadrali smo že v 5. teden počitniškega varstvaoOOOh kako čas čisto prehitro beži. :)


Ta teden smo spoznali vsa skrivnosti in zgodbe Starega gradu. In veste kaj v četrtek si ga bomo tudi ogledali, jeeej 😀 mi že komaj čakamo.


V ponedeljek nam jo je vreme pošteno zagodlo, saj nam je dež preprečil obisk bazena in parka… ampak mi se ne damo, s pomočjo plesa in petja smo poskušali pregnati dež, vendar nam na žalost ni uspelo, smo pa zato počeli veliko zanimivih in zabavnih stvari, ena izmed njih je bila tudi, da smo ustvarjali. Ustvarili smo strašneee zmajeee in čisto prave kraljevske zapestnice. Poleg ustvarjanja pa smo se tudi igrali različne igre in imeli smo se super…jupiii :)


V torek nam je bilo vreme malo bolj naklonjeno, zato smo sonček hitro izkoristili in že dopoldne odšli v Kršmančev park, kjer smo se igrali različne športne igre in uživali v naravi. Seveda pa tudi ta dan ni manjkalo ustvarjanja, petja in plesa.


V sredo smo že zjutraj ustvarili prečudovite svečnike, ki si jih lahko ogledate na naši humanitarni stojnici… vsi smo čisto navdušeni nad njimi kako zelo lepi so seveda pa tudi današnji dan ni manjkalo iger na igrišču in v telovadnici. Popoldne pa smo izkoristili sonček in se odpravili v Kršmančev park, kjer smo na svežem zraku izdelovali čisto prave viteške ščite. Sedaj pa se že veselimo četrtkovega pohoda na Stari grad...jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo….. :)


Vam razkrijemo kakšno pustolovščino smo doživeli na strem gradu. Kaj pa veš koga bomo tam srečali mogoče viteza,zmaja ali samo kraljico :O …se upaš z nami????? 😀


si pišemo….

LP

ČETRTEK IN PETEK

USPELOOOO NAM JE :) Prišli smo do CILJA….na STARI GRAD 😀 uhhh Pot je bila strma,razburljiva in zanimiva 😀 Veliko stvari smo videli na poti …imeli smo manjše postanke, da smo se okrepčali in kaj prigriznili. Ampak ne boste verjeli KDO nas je čakal na cilju???? Mogoče veste? JAaa, sama kraljična VERONIKA nas je prišla pozdravit in nam zaželela dobrodošlico. Hvala za dobrodošlico tudi GRAJSKI TERASI  ter g. Borisu Golobu za žvečilne gumije:)njamiii so bili okusni. Ko smo se naigrali in se razgledali po gorah smo se počasi vračali proti šoli, kjer nas je že čakalo kosilo in nove dogodivščine :) Po kosilu smo delali krone, kajti ne moremo biti kralji in kraljice brez kron:)..in kako lepe so bile:) Potem pa smo hitro odbrzeli na igrišče… juhuu kako je bilo zabavno.


Zanimiv je bil tudi petek… kajti čas je bil za SREDJEVEŠKE ŠTAFETNE IGRE….uh kako hitri smo bili v igrah in kako napeto je bilo:) Nazadnje pa smo le dobili ZMAGOVALCE 😀 Seveda nismo pozabili na naše ustvarjanje, naredili smo lepe verižice, ki krasijo naš vrat:) Pogledate si jih lahko na naši stojnici:) HVALA za vsak cekin, ki ga prispevate.

 

Po kosilu smo imeli tudi nastop, Alen nam je pripravil pravi plesni nastop ter razkazal svoje narisane potrete. Ko smo se fino posladkali smo odhiteli na igrišče in nadaljavali naše igre. 😀


Kaj sledi naslednji teden????..uhhh pripravite se – videli bomo živali, ki ne živijo več…uhhh..bili so kosmati, ogromni, imeli so velike okle…mogoče veš kaj bi lahko bilo???? No, boš izvedel naslednjič:)


Lep vikend, se slišimo naslednji teden

PVK

 

 

Pojdi na termin:

1110987654321