main text

Aktualno

4.TERMIN 16.7.-20.7.2018

4.TERMIN: POŠTA

OJLA :)

Saj ne moremo verjeti, da se odvija že 4.teden našega počitniškega varstva. Ta teden pa imamo temo POŠTA. Zato smo se v ponedeljek zjutraj najprej dobro spoznali med seboj, saj so se nam pridruzili novi počitnikarji, nato pa smo se odpravili na Pošto Kamnik.

 

Tam nam je prijazna gospa, podrobno predstavila, kako poteka dan na pošti in kako pismo sploh pride do nas. Ste vedeli, da pismo, ki ga pošlješ iz tujine hitreje prispe, če nanj pritrdiš modro nalepko? In da mora biti naslov prejemnika čitljivo napisan, sicer ga stroj ne prepozna? Vse to in še več nam je podrobno razložila. Mi pa seveda nismo samo poslušali, ampak smo imeli pripravljenih kup vprašanj in izkušenj, ki smo jih želeli deliti z ostalimi. Še enkrat se lepo ZAHVLJUJEMO za poučne informaciji naši POŠTI Kamnik :) HVALA :)

 
Žal pa smo čez vikend pozabili stiskati pesti in sonček se nam je skril, zato smo namesto na bazen, raje zavili v Keršmancev park. Ker je bil vikend v znamenju nogometa, so se fantje odločili, da ponovijo “svetovno prvenstvo” in odigrali igro nogometa. Po kosilu pa smo izdelali čisto svoje znamke in kuverte…kako so lepe…:)

 
V torek so nam mentorice pripravile igro, ki jo gotovo vsi poznate… SKRITI PRIJATELJ. Izžrebali smo listek, na katerem je bilo ime, ki je bil zdaj naš skriti prijatelj. Napisati smo mu morali pismo in na skriven način pokazati, da je on ta naš skriti prijatelj. Ker pa smo v ponedeljek mocno stiskali pesti, se nam je nasmejalo sonce..:P ..Odhiteli smo se ohladiti v prijetno vodo na kamniški bazen.Po bazenu pa smo zavihali rokave in smo naredili svoj PAPIR. Prav ste slišali sami smo ga izdelali iz starega časopisa. Bilo je zelo zabavno trgati star časopis in iz njega delati pravo kašico..hihii

 
V sredo zjutraj pa se nam je ZROLALO… ;P . S seboj smo pripeljali skiroje, rolarje in kotalke in med seboj tekmovali v premagovanju poligona. Naredili pa smo tudi svoje ŽIGE. :) Bazen nas je že močno vabil in nismo se mu mogli upreti. Po kosilu pa smo napisali pismo našemu skritemu prijatelju in napisali razglednico iz našega najljubšega kraja.

 
V četrtek in petek pa nas caka še veliko doživetij, ki ga vsi komaj čakamo. ..V petek se pripravljamo na VODNE ŠTAFETE, ker je napovedano vroče vreme, se bomo obmetavali z vodnimi balončki in se špricali z vodnimi pištolami. Ne pozabi na brisačo in dodatne kopalke in seveda na BALONČKE in špricarko, kajti čaka nas hud boj…:)… Več pa v prispevku v naslednjih dneh.

 

ČIVBUCBAV

 

Ekipa PVK

ČETRTEK IN PETEK

Živijo,

 

Spet smo nazaj in kaj vse smo počeli? No, pa začnimo.

 

 

V četrtek smo na naš poseben papir, ki smo ga izdelali seveda SAMI, napisali lepe in čudooovite pozitivne misli za celo poletje :) Nato smo napravili tudi posebno pismo in jo okrasili z prav posebnim žigom :O Poseben zato, ker smo s pomočjo ognja raztopili voščenko in s pomočjo žiga vtisnili našo prvo črko imena :) Ker smo trdo delali smo se morali tudi malce sprostiti zato smo skoči na BAZEN...hop v vodo…:) kako se je lusštno osvežiti v hladni vodi :) Po kosilo pa smo izvedeli zanimive informacije o zbiranju znamk, o različnih znamkah v sloveniji in po svetu in kako jih zbiramo….uuhhh ali ste vedeli koliko znamk obstaja???VELIKOOOO…:) so rekli otroci..hehe…in da si lahko narediš tudi svojo osebno znamko :)

 

 

V petek smo malo razglasili naše glasilke in se zabavli ob igri pesmic. Ustvarjali pa smo naše osebne kartice. Napisali smo ime, potem pa smo z žigom natisnali naše celo ime…nad kartico smo bili zeeelo navdušeni:) Ampak v petek smo vsi komaj čakali na VODNE ŠTAFETE, kajti zelo pridno smo zbirali vodne balone :) tako, da smo jih imeli na koncu zeeelo veliko. Nato je napočiš čas, da smo se preizkusili v vodni štafeti, potem pa je sledila  še poslastica. Kajti bil je čas za VODNO borbo:))…hihi…Bilo je zelo NAPORNO ampak na koncu borbe smo bili vsi nasmejeni in seveda MOKRI do ušes :)))

 

 

Vas zanima, kaj prihaja naslednji teden???….MENE tudi ….naj vam namignem…BZZZZZZ…brez njih tudi sladkega medu ne bi bilo :))

Če čebelice bi zapele vse, tole pesmico, res bi blo glasno … Če čebelice bi zapele vse, pa plesale vmes, ta čebelji ples …”

 

BZZZZ vsem skupaj, lep vikend

Ekipa PVK

 

Pojdi na termin:

1110987654321