main text

Aktualno

2.TERMIN 5.7.-9.7.2021

2. TERMIN : TEDEN ŽIVALI

BRUNDAaaa vsem skupaj :)

Kaj je pa to? Lisica, mamut, hrošči, žuželke, konji in še več. Saj tukaj je pravi živalski vrt.
Ahhh, kaj pa govorim?! Za nami je samo še en noro zabavni teden počitniškega varstva, ki pa je bil več kot očitno zelo živalsko obarvan.
V ponedeljek smo kot ponavadi imeli spoznavni dan, med katerim smo govorili o najljubših živalih. Med ustvarjanjem nas je domišljija že skoraj zanesla, saj smo delali stvore iz kar treh ali več najljubših živali. Imeli smo tudi zabavne športne igre. Po kosilu pa smo dan zapravili v Keršmančevem parku, kjer zabave in veselja ni manjkalo.

 
Torek je bil najbolj poskočen dan v tednu, saj smo izdelovali origami ŽABICE, ki so kar skakljale po mizah naših pridnih ustvarjalcev. Po ustvarjalnici in športnih igrah, pa smo se še hitro odpravili na bazen, da smo se v tako vročem dnevu lahko še ohladili.
V sredo smo se pogovarjali o najmanjših živalih našega sveta – ŽUŽELKAH. O nekaterih bolj koristnih in spet drugih manj koristnih za nas. Vsak pa je tudi svojo žuželko s krili iz časopisnega papirja ustvaril. Po ustvarjanju smo se veselo odpravili na BAZEEN –tako je, še en vroč in sončen dan. Po kosilu pa smo se igrali v telovadnici in ob zaključki varstva še gledali pravi domači kino.
Četrtek je bil bolj glasbeno obarvan, saj na ta dan ni manjkalo prepevanja in bansov – sploh pa ne živalskih bansov -> Si žee videl kdaaaj pingivna piti čaj??? Seveda, pa smo se tudi v četrtek pošpricali z vodo na bazenu.

 
Zadnji dan v tednu pa smo izkoristili za živalski pohod po Kamniku. Skupaj z vodičema Boštjanom in Igorjem smo si ogledali kip Rudolfa Maistra in ga povezali z Lipicanci, pred občinsko stavbo pa smo si ogledali grb občine Kamnik in ga povezali z legendami o zmajih. Odpravili smo se tudi do mosta, pri katerem so odkrili okostje mamuta. Še veste, kje je to? 😀 Po pohodu pa smo se odpravili naravnost na bazen, kjer smo se dobro ohladili. Za konec dneva pa smo si privoščili še sladoled in domači kino.

 
Se že veseliš naslednjega tedna? Mi kar komaj čakamo!!!

 

Se vidmo

Ekipa PVK :)

Pojdi na termin:

321