main text

Aktualno

2. TERMIN 3.7. - 6.7.2017

KAMNIŠKE PLANINE

PONEDELJEK , TOREK IN SREDA

 

Sedaj že drugi teden uživamo in se zabavamo na počitniškem varstvu. Ta teden se ”spopadamo” s tematiko Kamniške planineUHUUUU. Že v ponedeljek smo ugotovili, da o tem vemo že veliko, marsikaj novega pa smo že in še bomo spoznali tu, na počitniškem varstvu….JUPIJAAA :)

V ponedeljek, pa tudi v torek, smo iz papirja izdelovali balone. Uspelo nam je izdelati tudi takšne, ki naj bi prav zares leteli. Preizkusili smo jih na ”našem” igrišču, kjer smo jih zadovoljno opozovali, kako letijo oziroma kako PADAJO :). Poleg tega smo čofotali na bazenu in se igrali športne igre, v katerih postajamo vse boljši. Kar pridi in se pomeri z nami! Si upaš? 😉

V sredo smo se lotili izdelovanja pravih pravcatih gora. Cilj je izdelati prelepe makete Kamniških planin. Na voljo so nam dali papir, lepilo in veliko lončkov. Mislite, da nam bo uspelo? To lahko preverite že v petek, kjer bomo naše delo ponosno razkazovali na humanitarni stojnici.HVALA vsem, ki ste že prispevali vaše cekinčke:))

Na bazenu smo se otroci združili pri tunkanju mentorjev. Na žalost nismo bili najbolj uspešni. Morda smo izgubili bitko, ampak … Boštjan, kar pripravi se na nov napad..juhuuu čof,čof,čooof!

Jutri in v petek pa nas čakajo nove dogodivščine..uhuuu in tudi nekdo nas bo prišel pogledat, vas že zanima KDOOOO???!Izveste šele v PETEK:). komaj ČAKAMO..juhuu… 😉

 

….zato zdaj pridi še ti saj tukaj res nam dolgčasn NIIIII :) ……

….zaenkrat vam pošiljamo..

…čofa,čof,čof en moker pozdrav…

Počitniško vartsvo Kamnik

ČETRTEK IN PETEK

V četrtek smo našo šolo opremili s smerokazi, da se na njej lažje znajdemo. Iz miz, stolov in pregrinjal smo izdelali šotore, nato pa smo se naučili plesa vračev. Joj, ko bi nas videli! Bili smo kot pravi Indijanci. :)

V petek nas je obiskal gorski reševalec iz Gorske reševalne službe Kamnik gospod Janez Ažman, ki nam je predstavil svoje delo, opremo, naučil nas je, kako ljudi iščejo pod plazovi in kup drugih zanimivih stvari. Med dvema drevesoma je napel vrv, po kateri smo se tudi spustili. Uf, koliko adrenalina je bilo v zraku! 😉 Zatem smo se odpravili v planinsko društvo Kamnik, kjer smo se spoznali z gospodom Cenetom Griljcem. Pripovedoval nam je o niegovih pustolovščinah v gorah in hribih, ki so res zanimive. Si lahko mislite, da je plezal v gorah skorajda vseh celin, v Himalaji pa je bil kar sedemkrat! Najlepša HVALA vsem, ki ste si prijazno vzeli ČAS za nas in nam povedali kup pametnih stvari glede gor, planin in kako se primerno obnašati, da se ne bomo slučajno kdaj izgubili ČE BOMO HODILI V GORE;) Potem pa je sledil BAZENNNN, kjer smo izvajali neštete vragolije. :)

Po kosilu pa smo izdelovali lesene obeske in se lotili lova za kinder jajčki, v katerih so se skrivale zeeelo zahtevne naloge. Na koncu dneva smo izbrali zmagovalno skupino, ki je izdelala najlepšo maketo Kamniških planin in zbrala največ točk na lovu za kinder jajčki, nato pa smo si po napornem tednu odpočili ob ogledu risanke. :)

Vas zanima kaj bo naslednji teden??? no vam damo namig… okoli sebe vidimo vodnjak,mestno pošto,TIC,..kje se nahajamo? Mogoče že veš??

Se vidimo naslednji teden….

jujujuhuuuu en lep pozdrav iz Kamniških planin:)

…”Veselo v Kamnik in urno naprej”….

Pojdi na termin:

1110987654321