main text

Aktualno

Slovo PVK 2018

ADIJO POČITNICE

Živjo,

naši dragi bralci, tu je naše zadnje javljanje s počitniškega varstva 2018!
 
Mi bomo pogrešali dogodivščine in poletne vragolije, kaj pa vi? Joj, kako je bilo luštno poletje :) pa se spomnimo, kaj vse smo počeli … Vsakega od desetih poletnih tednov, je spremljala druga tema: najprej smo imeli teden športa, potem kulinarike, vode, pa poštarski teden, čebelarski teden, teden prve pomoči, turizma, gasilcev, letalstva in teden, posvečen starejšim. Koliko različnih tematik in s tem ustvarjalnic, iger in obiskov, kako fino je bilo :) Seveda smo skoraj vsak dan, razen kadar nam je zagodel dež, obiskali bazen … nekaterim od nas je to predstavljalo bistvo vsega! 😛 Kot smo omenili, nas je z obiski razveselilo ogromno število posameznikov in društev.
 

Za vse poučne informacije in zanimive in interaktivne predstavitve se zahvaljujemo: Ani Pestotnik, bivši plesalki, za predstavitev svojega športa, Vratarnici Oštariji pr’ Mojc za predstavitev dela v gostilni, TIC-u, da je omogočil našo dobrodelno tržnico na trgu, Boštjanu Košir za vodenje po Kamniški Bistrici, gasilcem enote Kamnik za prestavitev reševanja iz vode ter za obisk z gasilskim tovornjakom, pošti Kamnik za prikaz dela, Tomažu Stramšak in Čebelarskemu društvu Kamnik za čebelarsko obarvano dogajanje, Reševalni službi Kamnik, ki nam je pokazala svoja reševalna vozila, hvala vrtcu Antona Medveda enota Rožle za obisk, zahvaljujemo se še Eco resortu pod Veliko planino za izlet po njihovem lepem prostoru, Hostlu Pod skalo in Vesni Resnik za vodstvo po njem, Letališču Jožeta Pučnika za vodenje po letališču, Centru za gibalno ovirane in Domu za ostarele Kamnik za vpogled v njihovo delo in življenje, in pa samostanu Mekinje za povabilo na ogled razstave. NAJLEPŠA HVALA VSEM!
 

Posebna zahvala pa gre seveda Osnovni šoli 27. julija za to, da so nam prijazno odstopili svoje prostore in nas prenašali celo poletje 😛 Najlepša hvala ravnateljici šole  JASNI LAMPE. Zahvala gre tudi Občini Kamnik za podporo in sofinanciranje projekta.
 

Zahvaljujemo se tudi mentorjem: Gordani, Boštjanu, Katji, Špeli, Klavdiji in Ani, ker so bile ves čas potrpežljivo z nami, nas popeljali skozi neštete ustvarjalne delavnice, športne igre, in nas peljali na vse izlete. Zahvala gre tudi organizatorjema projekta Gordani Kotnik in Boštjanu Koširju, ki sta odgovorno speljala celoten projekt. HVALA :)

 

Hvala tudi vsem, ki ste darovali prostovoljne prispevke in prinesli stvari za Rdeči križ. Tako mi, kot prejemniki dobrin smo vam neskončno hvaležni. Prostovoljne prispevke smo darovali Anini zvezdici, Centru za gibalno ovirane osebe Kamnik in 2 socialno ogroženima družinama.

 

Hvala otrokom in staršem za zaupanje, upamo, da se vidimo tudi naslednje leto!

 

 

Za konec pa si poglejte filmček, kaj vse smo skupaj doživeli to POLETJE 2018 😛

 

 

Želimo vam uspešno šolsko leto :)

 


Vaše počitniško varstvo Kamnik.

Pojdi na termin:

1110987654321