main text

Aktualno

SLOVO POČITNIC

Minilo je še eno počitniško poletje in z njimi se je končalo tudi POČITNIŠKO VARSTVO. Letos je bilo veeelikooo zabave, ustvarjanja, bazena, iger, rolanja, nogometa,…najbolj važno je, da je bilo največ pozitivne energije, smeha in nasmejanih obrazov:)
HVALA zato vsem našim otrokom, ki so poletje preživljali z nami, bili potrpežljivi, sodelovalni, pridni in najpomembnejše prijateljski drug do drugega. HVALA vam, dragi straši, ker ste nam tudi letos izkazali zaupanje in sodelovali z nami. Trudimo se vsako leto prinesti svežino, nove ideje ter igre in veseli nas, da ste z nami zadovoljni ter vsako leto naberemo veliko lepih besed in pohval.
Velik hvala gre občini Kamnik, ki nam že trinajsto leto zapored omogočila, da smo projekt izpeljali. VELIK HVALA gre tudi OŠ 27. julija, ki so nam odstopili prostore in smo se zares počutili lepo in domače. HVALA:)
Zahvala pa gre tudi vsem, ki ste nam omogočili obiske, da smo si lahko pobližje spoznali različne poklice in izvedeli prave informacije. Brez vas nam ne bilo toliko zanimivo 😊 Hvala !
In seveda HVALA celotni ekipi počitniškega varstva Kamnik brez njih ne bi potekalo kot po maslu 😉
Vsi skupaj pa smo se trudili prinesti s seboj v varstvu veselje in igrivo energijo. Zato je čas, da si pogledate video, kaj vse smo ušpičili to poletje :)

 

Pojdi na termin:

1110987654321