main text

Aktualno

SLOVO

ADIJOOO POČITNICE :)

Ob koncu letošnjih počitnic in varstva, nam ne preostane drugega kot da se poslovimo in zahvalimo vsem, ki so nam pomagali pri organizaciji in izpeljavi letošnjega programa.


Hvala ravnateljici Jasni Lampe in uslužbencem Osnovne šole 27. julija, ki so nas tudi letos prijazno sprejeli v prostore svoje šole. Hvala tudi kuhinji Šolskega centra Rudolfa Maistra za krepčilne obroke.


Zahvala gre Občini Kamnik in županu, gospodu Marjanu Šarcu za pomoč pri sofinanciranju in izpeljavi letošnjega programa.
Hvala Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik, ki nam je bil v veliko pomoč pri izpeljavi programa in nam je omogočil veliko zanimivih obiskov. Hvala.


Hvala tudi  Muzeju Zaprice, Gorski reševalni službi Kamnik, Planinskemu društvu Kamnik, slaščičarni Tarangela, Arhitektom Štajn, KUD Hiša Keramike, Avtobusnim in kombi prevozom, Turističnemi agenciji Vrankar, Veliki planini d. d. in Ošteriji Pr’ Mojci, ki so na kakršen koli način naš program izboljšali, popestrili ali posladkali. :)


Hvala tudi mentorjem Počitniškega varstva, ki so program načrtovali, izvajali in skrbeli za varnost otrok. Petri se zahvaljujemo za obveščanje o novicah in pisanju pestrih člankov :) . Na tem mestu se zahvaljujemo tudi Boštjanu in Gordani, ki sta program v celoti skoordinirala in nadzirala, da je vse teklo po pravih tirih. Hvala!


Velika zahvala pa gre tudi vam, STARŠEM, ki ste nam v varstvo zaupali svoje otroke, ki ste pridno darovali prispevke tako na humanitarni stojnici kot za Rdeči križ. Ena velika HVALA.


Vam in vašim otrokom pa želimo uspešno šolsko leto. Prihodnje leto se vračamo še z boljšim in bolj pestrin programom – ne spreglejte prijavnic.


POGLJETE SI ŠE NAŠ FILM KAJ VSE SE JE DOGAJALO NA NAŠEM VARSTVU :)

 


Se vidimo naslednje LETO!! 😀

EKIPA PVK

Pojdi na termin:

1110987654321