main text

Aktualno

10. TERMIN 28.8.-31.8.2017

TEMA: MALI GRAD

No, pa smo vstopili v zadnji teden počitniškega varstva! Kako hitro je minilo! So lahko mislite, da se skupaj zabavamo že 10 tednov?!..UHUUU :)


Ta teden smo se “lotili” Malega gradu. Na to temo smo ustvarjali in se igrali. Izdelovali smo Veronike iz tulcev, ki smo jih okrasili s papirjem in porisali. Iz starega kartona smo izdelovali tudi gradove, ki so imeli dvižne mostove, grajska vrata, stolpe … Iz blaga smo izdelali mošnjičke za vse tisto zlato, ki se nam skriva doma po predalih. 😉

Odpravili smo se na Mali grad, kjer smo raziskovali rov in se preizkušali, kdo bolje vidi v temi….Na koncu nismo našli zaklada ampak VERONIKO, ki nam je na koncu lepo pomahala in  “odpeketala” nazaj v svoj ROV 😀 .

Vse kovančke, ki smo jih zaslužili na humanitarni stojnici tekom počitnic, smo predali ljudem, ki to potrebujejo. Bili smo zelo veseli, da smo zopet lahko pomagali. :) In naj vam še izdam rezultat našega zbiranja vsaka družina je dobila 125 EUR. Pomagali pa smo kar 4 družinam…Prav ste slišali bili smo zeeelo pridni…. Še enkrat se zahvaljujemo za vsak cekinček, ki ste ga nam namenili. To pa še ni vse tudi za RDEČI KRIŽ smo se potrudili in skupaj s starši nabrali, kar nekaj stvari predvsem šolske torbe za novo šolsko leto :) NAJLEPŠA HVALA IZ SRCA :)

Ogledali smo si tudi posnetek, ki je nastajal skozi celotno varstvo. Videli smo slike, se spomnili nasih dogodivscin in se nasmejali ob zabavnih trenutkih. :)
Skozi cel teden smo lovili se zadnje poletne sončne v Keršmančevem parku in na igrišču. Kot vidite, se pri nas zabava nikoli ne konča. 😀

VIDIMO se zopet naslednje leto :)
Ekipa PVK

Pojdi na termin:

1110987654321