main text

Aktualno

10. TERMIN 27.8.-31.8. 2018

10. TERMIN : POMOČ STAREJŠIM

Živjooo!

 

Tu je zadnji teden počitniškega varstva 2018!

 

Prav nič nismo veseli, da se končuje … tako fino je bilo, da bi raje kot v šolo, kar sem hodili celo leto :) Ta teden smo se, kot ste verjetno uganili, ukvarjali s pomočjo starejšim, pa invalidnim osebam, ter tistim, ki našo pomoč potrebujejo drugače.
Že v ponedeljek smo se začeli pripravljati na obisk, ki ga bomo izvedli v četrtek. Obiskali bomo namreč upokojence iz upokojenškega doma. Pripravljamo jim zanimiv pevski in plesni nastop, da pa ne bomo prišli praznih rok, smo ustvarjali zanimive izdelke za obdaritev :) Sončke, rožice in podobno – za spomin na prijetno poletje.

 

 

V torek nas je obiskala Anina zvezdica, v sredo pa smo se sami namenili v Center za gibalno ovirane osebe. Vsakemu od organizacij smo namenili nekaj cenkinčkov iz prostovoljnih prispevkov, ki smo jih pridno zbirali celo poletje. Ali uganete koliko smo skupaj z vašo pomočjo nabrali cekinčkov?  550 eur :) juhuuu:) Zelo smo ponosni nase in seveda tudi na vas, da ste nas podprli zato en velik HVALA vsem 😉 . Poleg teh organizacij smo neki delež podarili tudi dvema družinama v stiski, ki nujno potrebujejo našo pomoč. Veseli smo, da smo jim lahko pomagali in upamo, da smo jim vsaj malo polepšali teden in olajšali življenje :) HVALA iz srca :) Nismo pa pozabili na RDEČI KRIŽ in zbrali kar lep kupček stvari (od šolskih torb do oblek). HVALA :)

 

 

Zahvaliti se moramo prijaznemu sprejemu Centra za gibalno ovirane osebe, kjer so nam razložili, kako drugačno je njihovo življenje in nam odgovarjali na vsa naša radovedna vprašanja. V sredo je bilo tudi že topleje, zato smo se že zgodaj zutri odpravili v park na jutranjo razgibavanje z društvom upokojencev in z njimi razgibali kosti :)…pokazali so nam zanimive in poučne vaje, ki jih lahko naučimo tudi naše babice in dedke ;). Ker nam je bilo zeeelo vročeeee smo se odpravili tudi na bazen! Uff kako je pasalo po hladnem vikendu in začetku tedna. Vročina in bazen :)
Jutri pa nas čaka težko pričakovan nastop, juhuhuu komaj čakamo!
Se slišimo konec tedna :)

Pojdi na termin:

1110987654321