main text

Aktualno

1. TERMIN 26.6.- 30.6.2017

ZAPRICE

Juhuhu, počitnice so tu ter tudi POČITNIŠKO VARSTVO KAMNIK:)

Mi pa se že zabavamo, igramo in ustvarjamo na varstvu. Tudi letos nas je ravnateljica Osnovne šole 27. julija, Jasna Lampe sprejela odprtih rok, za kar se ji prisrčno zahvaljujemo.

Tema 11. počitniškega varstva je Moje mesto, Kamnik. Pa ne skrbeti, da se bomo učili tako kot v šoli! Ne, ne, ne. Mi se bomo ob tem neizmerno zabavali in uživali.

Prvi teden je bil povezan s tematiko Zaprice. 😉

 PONEDELJEK , TOREK IN SREDA

V ponedeljek in torek smo igrali športne igre, čofotali na bazenu in ustvarjali. Iz kartona smo izdelovali prelepe gradove in koče, ki jih najdemo na Zapricah. Igrali smo tudi različne igre, ki so pripomogle, da smo postali pravi prijatelji.

S sredo pa je prišlo slabo vreme, ampak mi že ne bomo pustili, da bi nam to pokvarilo zabavo, kajneda?… Zato nismo odšli na bazen, smo se pa zato igrali in divjali po Keršmančevem parku. Barvali smo tudi mivko, nato pa smo z njo napolnili lončke, jih okrasili in tako izdelali prav prisrčne svečnike.

ČETRTEK IN PETEK

V četrtek smo se razdelili v skupine in se pomerili v reševanju iz “skrivnostne” sobe. To je bilo za nas nekaj popolnoma novega! Si predstavljate, da ste s svojimi prijatelji ujeti v sobi, kjer se skrivajo naloge. Te je potrebno uspešno rešiti, da pridete ven iz sobe. Verjamete, da nam je uspelo? Je, in to čisto vsem! :) Po kosilu smo se odpravili v gozd, kjer smo nabirali material za petkovo delavnico; nabirali smo cvetje, liste, vejice in kamne, s katerimi bomo okrasili nase vrtičke. Otroci ne pozabite malo se poglejte, da niste domov prinesli še kakšnega hišnega ljubljenčka:))…klopa:)

Jutri, v petek, pa bomo izdelovali “mini vrtove”, ki jih bomo naredili kar v dežnikih. Veselimo se tudi ogleda muzeja Zaprice, kjer nam bodo razkazali, kaj vse se skriva v njihovih muzejskih zbirkah. Prav gotovo bo zelo zanimivo! Točno ob 9.00 uri odrinemo iz šole:))zato ne ZAMUDITE!

Vse naše umetnine že stojijo na humanitarni stojnici, kjer bomo tudi letos zbirali dobrodelne prispevke:).

Gospe Zori Torkar se zahvaljujemo, da smo lahko muzej obiskali, gospe Janji Železnikar pa za zanimivo vodenje po muzeju in njihovih muzejskih zbirkah.

Pojdi na termin:

1110987654321