main text

Aktualno

1.TERMIN 30.6. - 2.7.2021

ECO TEDEN

JUUHUUUUU, POČITNICE SO TU!

 
In za nami je tudi prvi teden počitniškega varstva. Prvi teden je bil obarvan zelo zeleno, namreč tema tedna je bila ECO TEDEN.

 
Ta teden se je začeli malce drugače, in sicer s sredo. V sredo smo se najprej s socialnimi igrami dobro medseboj spoznali in si ogledali dva videoposnetka, s katerima smo se naučili, kako varčevati z vodo, elektriko in da moramo biti pozorni na odpadke, katere pa moramo ločevati. Dan se je nadaljeval z ustvarjanjem namiznih stojal za barvice in igranjem v telovadnici. Kaaaako lepo smo reciklirali in okrasili stare kozarce za vlaganje! V sredo je bilo tudi zelooooo vroče in voda v bazenu je kar klicala, da se z njo pošpricamo! Po kosilu smo si ogledali nekaj zanimivih eksperimentov in dan zaključili z igro.

 
V četrtek se je vreme poslabšalo, ampak naša volja pa je še naprej ostajala dobra. Dopoldne smo po skupinah ustvarjali pletene košarice iz časopisnega papirja, namesto v bazen, pa smo se odpravili v Keršmančev park, kjer smo se poigrali in potelovadili. Po kosilu smo skupaj zapeli nekaj bansov in himno počitniškega varstva. Kasneje pa smo ponovno ustvarjali – tokrat zapestnice! Pravi ustvarjalci smo mi! Ko se je dan počitniškega varstva počasi zaključeval, pa smo si pripravili še čisto pravi domači kino.

 
Zadnji dan počitniškega varstva v ECO tednu pa smo namenili ponovnemu petju himne in tekmovanju v izdelavi, najboljših in najzanimivejših robotov, s prav posebnimi imeni in super močmi! WAAAW! Morate jih videti! V tekmovanju so se prav vse skupine izkazale, pa še vreme nas je presenetilo, da smo za nagrado hitro odvihrali na bazen. Po kosilu smo ustvarjali magnete iz pokrovčkov in se zopet razgibali in potelovadili. Po popoldanski malci pa smo še svoje izdelke razstavili na tržnici počitniškega varstva, kjer je vsak lahko prostovoljno prispeval in si izbral izdelek za domov.

 
In tako je že prvi teden počitniškega varstva za nami. Kaj nas pa čaka naslednji teden? Hmmm, naj ostane zaenkrat še skrivnost!

 

 

Aja pa, da ne pozabimo kakšno sliko obajvimo tudi med tednom na naši facebook strani tako da klik,klik pogledat :) https://www.facebook.com/pocitniskovarstvoKamnik

 

Se vidimo

Ekipa PVK

Pojdi na termin:

321