main text

Aktualno

1. TERMIN 26.6. -29.6-2018

SVETOVNI DAN: ŠPORTA

HOJLA :)

 

Saj ne moremo vrejeti speeet smo TUKAJ minilo je zopet eno leto in mi smo NAZAJ in seveda z nami so prišle POČITNICEEEEEE:))))

Prvi teden nase počitniske zabave je za nami. Ker smo v dolgo pricakovane pocitnice skočili kot kaksni atleti, smo se odločili, da bo tema našega prvega tedna druzenja SVETOVNI DAN:ŠPORTA..juhuu…..

 

Čez teden so 3 ekipe – Prvaki, Strele in Medalje bodrile svoj športni duh na različnih podrocjih. Ko bi vi videli to sportno požrtvovalnost in tekmovalnost! Sportniki so se pomerili v namiznem nogometu, ki so ga naredili čisto sami: iz kartonastega nogometnega igrišča in igralcev iz sladolednih palčk, prilepljenih na leseno palico. V štafeti so vodili Medalje in Prvaki, manjkalo pa ni niti plesnega tekmovanja s čisto lastnimi koreografijami skupin!

 

 
Nismo pa le ustvarjali in se potili. Obiskala nas je Ana Pestotnik,  bivsa tekmovalka standardnih in latinskoameriskih plesov ,ki nam predstavila svojo športno kariero. Od blizu smo si lahko ogledali tudi čisto pravo, zelooo bleščečo plesno obleko in se preizkusili v hoji v visokih plesnih čevljih ….joj, to pa res ni tako lahko kot izgleda! 😛

 

 

Tudi sami smo povedali nekaj o svojih športnih izkušnjah, med njimi se je znašla tudi predstavitev judo obleke in prikaz judo korakov. In spet smo se nekaj novega naučili.
Kaksen teden!:)  Kljub dežju in slabega vremena smo se nasportali, nasmejali in uzivali v skupinskem ustvarjanju. Kaj šele pride, ko nam vreme ne bo več nagajalo….juhuuu to bo pravi ŽUR :)

 

 
Pridnost tega tedna se nam bo se kako obrestovala – KAJ NAS ČAKA NASLEDNJI TEDEN?…hmmmm.. namig: dobri športniki morajo dobro jesti. Mmmmm, kako bo dišalo v nasih prostorih in kako bodo veseli naši želodčki:))prideš tudi TI?

 

 

ČAOČAO

Ekipa PVK

 

Pojdi na termin:

1110987654321